Certificate SSL Sectigo

Sectigo este cel mai mare CA din lume și oferă o gamă completă de certificate de tip Domain Validation, Extended Validation, Wildcard sau Organization Validation.


SECTIGO

Sectigo este cel mai mare CA din lume care oferă o gamă completă de certificate de tip Domain Validation, Extended Validation, Wildcard sau Organization Validation.

Sectigo Logo

Certificate SSL Domain Validation
Validare domeniu

Certificatele SSL Domain Validation (DV) sunt certificate SSL care sunt emise după ce un solicitant a dovedit un anumit control asupra unui domeniu. În general, nu se face altă validare (verificarea cine este solicitantul, verificarea faptului că o companie este înregistrată).

 1. PositiveSSL DV
  9,95 EUR /an
  Comandă
 2. PositiveSSL DV Wildcard
  89,95 EUR /an
  Comandă
 3. Sectigo SSL DV
  62,10 EUR /an
  Comandă
 4. Sectigo SSL DV Wildcard
  119 EUR /an
  Comandă
Certificate SSL Extended Validation
Validare extinsa

Odată eliberat un SSL EV, în loc de lacătul simplu blocat, va fi afișat numele în text verde sau pe o bară verde care arată numele și locația geografică a companiei care deține certificatul, ceea ce face mult mai dificil pentru un infractor cibernetic să falsifice un website pentru un phishing.

 1. PositiveSSL EV
  118 EUR /an
  Comandă
 2. Sectigo SSL EV
  137 EUR /an
  Comandă
SSL Extended Validation cu Green Address Bar
Certificate SSL Organization Validation
Validare organizatie

Certificatele SSL de tip Organization Validation sunt emise doar dupa ce este verificat detinatorul domeniului, precum si existenta companiei.

 1. Sectigo SSL OV
  67,95 EUR /an
  Comandă
 2. Sectigo SSL OV Wildcard
  229 ERU /an
  Comandă