Certificate SSL GeoTrust

GeoTrust este cel mai mare CA din lume și oferă o gamă completă de certificate de tip Domain Validation, Extended Validation, Wildcard sau Organization Validation.


GEOTRUST

GeoTrust este un brand foarte recunoscut care oferă o gamă excelentă de certificate SSL. Toate certificatele acceptă cel mai recent SHA-256

GeoTrust Logo

Certificate SSL Domain Validation
Validare domeniu

Certificatele SSL Domain Validation (DV) sunt certificate SSL care sunt emise după ce un solicitant a dovedit un anumit control asupra unui domeniu. În general, nu se face altă validare (verificarea cine este solicitantul, verificarea faptului că o companie este înregistrată).

 1. QuickSSL Premium DV
  80 EUR /an
  Comandă
 2. QuickSSL Premium Wildcard DV
  270 EUR /an
  Comandă
Certificate SSL Extended Validation
Validare extinsa

Odată eliberat un SSL EV, în loc de lacătul simplu blocat, va fi afișat numele în text verde sau pe o bară verde care arată numele și locația geografică a companiei care deține certificatul, ceea ce face mult mai dificil pentru un infractor cibernetic să falsifice un website pentru un phishing.

 1. True BusinessID EV
  174 EUR /an
  Comandă
SSL Extended Validation cu Green Address Bar
Certificate SSL Organization Validation
Validare organizatie

Certificatele SSL de tip Organization Validation sunt emise doar dupa ce este verificat detinatorul domeniului, precum si existenta companiei.

 1. True BusinessID OV
  115 EUR /an
  Comandă
 2. True BusinessID OV Wildcard
  366 EUR /an
  Comandă