Politică de confidențialitate

LIVEHOSTING DATACENTER respectă dreptul fiecărui individ la confidențialitate. Vom colecta și vom folosi informații colectate prin intermediul site-ului nostru numai în termenii stipulați aici.

Colectarea informațiilor

LIVEHOSTING DATACENTER colectează informații prin intemediul site-ului nostru. Colectăm și înregistrăm automat următoarele informații referitoare la vizitatotii noștri: - ISP-ul d-voastră - Referință (pagină web de la care ne contactați) - Tipul d-voastră de browser - Sistemul d-voastră de operare - Paginile și fișierele pe care le-ați vizualizat pe site-ul nostru Colectăm de asemenea unele informații identificabile personal pe care utilizatorii noștri le divulgă. LIVEHOSTING DATACENTER nu se adresează copiilor și nu cerem copiilor sub 14 ani să divulge informații personale.

Informații utilizate

Informațiile colectate de LIVEHOSTING DATACENTER vor fi folosite la dezvoltarea unor legături normale și eficiente cu dumneavoastră. Numai utilizatorii care ne vor furniza informațiile necesare vor beneficia de serviciile noastre. Utilizatorii înregistrați vor primi anunțuri adiționale de le noi cu privire de produse, servicii, afaceri speciale și o publicație cu știri. Că dovadă a respectului nostru față de clienții oferim opțiunea de a refuză primirea acestor informații. Informațiile colectate nu vor fi folosite la crearea profilurile de utilizatori bazate pe trecutul lor de navigare și achiziționare. Nu vom suplimenta informațiile colectate în site-ul nostru cu date provenind din alte surse. Nu împărțim date indentificabile cu părți terțe. Dacă regulamentul cu privire la colectarea informațiilor sau a utilizatorilor se schimbă, aceste schimbări se vor plasa doar în acest document.

Accesul la informație

LIVEHOSTING DATACENTER menține acuratețea informațiilor prin metode standard de colectare și contabilitate. Informația este ținută în baza noastră de date pentru scopuri legale pe o perioada de 3 ani de la ultima dată de la înregistrare.

Rezolvarea divergențelor

Dacă apar divergente, utilizatorii pot contacta LIVEHOSTING DATACENTER vizitând pagină noastră de contact. Dorim rezolvarea oricăror divergente cât mai repede și mai eficient. În cazul în care doriți să raportați o fraudă va rugăm să ne contactați.