Program pentru start-up-uri IT din Timisoara

Programul este disponibil doar pentru start-up-urile din Timisoara, se deruleaza pe o perioada de pana la trei ani cu reinnoire anuala si ofera web hosting si asistenta tehnica pentru companiile nou infiintate din domeniul IT. Inscrierea in program este gratuita.

Ce include?

Programul include abonamentul de web hosting BWH Basic si asistenta tehnica necesara folosirii a acestuia.
Abonamentul include 16 GB spatiu de stocare si permite gazduirea a unul numar nelimitat de domenii si subdomenii, 10 website-uri, 40 de adrese de email, 10 baze de date MySQL, 10 baze de date MS SQL 2008 si 10 baze de date MS SQL 2012. Cele 10 website-uri pot fi dezvoltate atat cu .NET Framework, MVC sau PHP si pot fi gazduite in cadrul aceluiasi abonament. Pentru lista cu caracteristicile complete ale abonamentului vizitati https://www.livehosting.ro/business-windows-web-hosting.aspx

Criterii de inscriere

Start-up-urile eligibile in program trebuie sa fie companii private cu activitate in domeniul IT. Firmele trebuie sa fie infiintate de mai putin de un an si sa aiba o cifra de afaceri anuala mai mica de 500.000 de EURO. Participarea start-up-urilor in program dureaza trei ani din momentul inscrierii, daca firmele nu aleg sa iasa din program mai devreme sau nu isi pierd eligibilitatea (de exemplu, prin listarea la bursa).

Cum ma inscriu?

Pentru inscriere este necesar sa va inregistrati pe website-ul nostru dupa care sa ne trimiteti prin email o scurta prezentare despre start-up-ul dumneavoastra.

Parteneri media:

startup hub

Banat IT